Серце віддаю дітям

Вітковська Ірина Леонідівна, учитель Харківського ліцею 60 Слобідського району, - наставник, друг, справжній педагог - людина, яка поєднує в собі любов до професії й дітей.

Упевнено ставши на шлях педагогічного пошуку 28 років тому, не полишає й досі бажання вдосконалюватися, підвищувати свою педагогічну майстерність, завжди перебуває в пошуку цікавих, креативних ідей, які творчо впроваджує в освітній процес і позашкільне життя.

Ірина Леонідівна запалює серця й душі дітей новими ідеями. Маючи природну чарівність і почуття гумору, навчає вихованців художній самодіяльності, імпровізації, сприяє активації їхнього ідейно-творчого зростання. Команда КВК школи, незмінним керівником якої впродовж 15 років є Вітковська Ірина Леонідівна, щорічно ставала переможцем Харківської міської ліги.

Ірина Леонідівна - учитель початкових класів, методист музичного мистецтва, завжди крокує в ногу з сучасністю, створює освітній простір, у якому відбувається формування вмінь і навичок, необхідних сучасній молоді, як-от: медіаграмотність, критичне мислення, здатність до вирішення творчих завдань, готовність працювати в команді. Усе це сприяє формуванню в особистості таких якостей, як самостійність, професіоналізм, лідерство й патріотизм.

Високий рівень володіння інформаційно- комунікаційними технологіями,дозволяє Ірині Леонідівні впевнено орієнтуватися в медійному просторі, оперувати інформацією для якісного засвоєння матеріалу молодшими школярами. Учитель працює над створенням дистанційних курсів для навчання учнів початкової школи, поєднує готові електронні продукти у своїй професійній діяльності з авторськими розробками. Ірина Леонідівна - педагог з високою професійною компетентністю, розвиненими творчими здібностями, інтелігентна, активна, комунікабельна, динамічна, працездатна.

/Files/images/jovten_2023/20230922_132832.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 88